Trenger du noen å snakke med ?

Alle mennesker sliter i perioder, med ting i livet sitt. Det er tegn på modenhet og mot hvis du tør og dele dette med andre.
Menigheten har nå, både kvinner og menn med taushetsplikt som ønsker å være der for deg, om du trenger noen å lufte tanker og følelser med.

Hjelp jeg går under!

Noen ganger, virker alt håpløst.

Det ikke er godt for oss mennesker å stenge inne ting vi sliter med. Det kommer ofte til overflaten på en eller annen måte, enten vi vil eller ikke. Gjør vi ikke noe med problemet, vil det ofte gjøre noe med oss. En samtale kan ventilere ut litt av trykket, og gjøre det lettere å gå videre i livet.

Har du ting du sliter med, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med en av de som står på listen under, eller en annen kvinne eller mann du har tillit til. Vi gjentar at alle disse 6 har full taushetsplikt.

Du er hjertelig velkommen for en prat, uavhengig av hvilke tilknytning du har til menigheten eller kristen tro.

Karin Heum, epost eller mobil: 97 77 98 57

Heidi Halvorsen, epost eller mobil: 90 66 97 13

Prest Morten Askjer, epost eller mobil: 91 73 72 07.

Eldste Kåre Solberg, epost eller mobil: 92 03 37 61.

Eldste Ole Døvik, epost eller mobil: 95 72 33 34.

Eldste Eirik Thorvaldsen, epost eller mobil: 45 88 24 63.